Nu är jag här igen..

Har inte bloggat på några dagar igen för jag tycker inte det händer något speciellt just nu :P

Jag va ute igår med lite folk, har intw varit ute sen nyår. Hade trevligt =) Lyckades att inte röka :P Så det va ju bra hehe. Har ju hållt upp i 4 (!!) veckor imorgon :) Så att dricka öl utan en cigg i handen är väldigt bra för att vara mig :D
Robert kom och hämtade mig igår vid 1-tiden. Orkade inte vara kvar :P

I fredags så åkte Robert till en kompis i Torslanda , Göteborg för att stötta sin kompis som ha inte träffat på väldigt länge. Jag följde inte med för varken jag eller kompisen tyckte det var ett bra tillfälle att träffa varandra för första gången. Men jag får hoppas att vi träffas snart, vill ju gärna träffa människorna i Roberts liv.
Den kvällen i alla fall hade jag och Cristian filmkväll hos han. Vi tittade på Breaking Dawn, part 1 och In time. Riktigt bra filmer :P Nu längtar jag som fan tills Part 2 kommer ut :D

Nu blir det i alla fall lite käk =)

26/1-12

25/1-12
Det blev inget bloggande igår. Kände mig inte helt 100 så det fick bli en slappardag igår. Förutom storhandlingen då. Va ju tvungen att köpa mat igår så vi har ett bra tag framöver. Så vi drog iväg till Ica Maxi. Sen när vi kom hem fick Robert för sig att Frosta av frysen, så våra matvaror fick vara hemma hos Cristian över natten :P Det var nog det enda som hände då tror jag :P Var även på arbetsförmedlingen igår. Robert skrev in sig. Inte jag, känner inte för att vara på praktik på heltid utan betalt från någon.. Ska jag ha en "lön" måste jag gå till socialen. ALDRIG säger jag bara..


Idag då, Har det inte hänt mycket alls. Börjar bli sjuk tror jag, så gick iväg till affären förut och köpte mig lite frukt :) Älskar frukt =) Speciellt clementiner :)
Nu blir det i alla fall lite Jersey Shore innan duschen.

Vad ska man säga..

Har legat i soffan nästan hela dagen med hemska smärtor i magen =( Det var längesen jag hade så här ont, så ont så det resulterade i tårar =( Det är verkligen inte lätt att vara tjej ibland. Robert kom och la sig i soffan bakom mig förut och la en varm hand på min mage. Då gick det över litegrann. Så himla mysigt när killen man älskar gör en sån sak. Även minsta lilla grej som dom gör för dig är så betydelsefullt. T.ex om Robert skulle göra frukost någon dag och väcka mig med pussar hade jag blivit jätteglad och levt på det i flera dagar nästan :P Jag uppskattar dom små sakerna.
Har precis pussat kärleken i mitt liv godnatt :P Han var ju uppe hela natten igen så han gick och la sig för en liten stund sen.

Nu ska i alla fall jag fixa mig lite kaffe och bara mysa för mig själv :)

Ha det bra :)

Leila bakar.

Jag sitter i soffan och kollar på Leila bakar i Frankrike. Önskar att jag kunde baka som henne. Det verkligen vattnas i munnen när man tittar på hennes program :P Jag älskar att baka, tycker det är väldigt rogivande efter en stressig dag. Annars är det bara väldigt kul. Speciellt när man ser att det är uppskattat och väldigt omtyckt av dom som äter det jag bakar :) Robert älskar min kladdkaka :P Det är något han inte var så förtjust i innan. So I´m proud ;) Jag gillar mest utmaningar i bakandet, t.ex. att baka något svårt som tar tid att göra :P Såg ett bröd jag blev sugen på att prova att baka, det tar över 2 timmar att göra. 2 och en halv för att vara exakt. Men mestadels av tiden går ju till jäsning :P

Har ni några bra och roliga resept på bakverk som jag skulle kunna göra? :P Skriv gärna i så fall :)

Kram på er!

22/1-12

Då var det söndag igen, 3 veckor sen som jag rökte min sista cigarett :D

Jag och älsklingen var nere och tränade precis, cyklade i 20 minuter under en växlande hastighet på 30 - 40 km/h. Sen fick jag väldigt ont (tjejont) då fick det i alla fall vara bra för mig. Nu får de f*n börja ta alltså... Orkar inte se "gravid" ut längre :P Helt seriöst alltså, jag ser gravid ut. Då är det illa :P Har fått frågan från ganska många "vilken månad är du i?" Eller "åh vilken fin bula på magen du har fått!) Snacka om att man blir chockad då haha, eller mer helt ställd :P Det roligaste egentligen är att se personens min när man säger att man inte är med barn :P Jag vill ha barn, men inte just nu. Jag vill hinna göra saker med Robert, ha en bättre ekonomi. Varken jag eller Robert har jobb nu =( Det ska båda ha innan vi bestämmer oss för barn :P Så, så är det med de :)

Snart är det dags att röja upp i köket inför lite matlagning medans Robert spelar. Köttgryta med potatis blir det idag =) Lika bra att börja med det med en gång så det blir gjort liksom.

Så ni får ha de så bra for now :)

Kram

Snö :D

När jag vaknade imorse var det ingen snö på marken, bara frost. Efter bara en liten stund började snöa mer och mer :P Jag trodde seriöst det var slutsnöat. Så fel man kan ha. Fruktansvärt sugen på att åka pulka :D Det var riktigt längesen :P

Idag har jag i alla fall varit nere och tränat. Känns bra =) Imorgon ska jag börka med att mäta min mage för att se om det blir någon skillnad.

Finns inte speciellt mycke att skriva om idag då det inte har hänt något speciellt.
Ska iväg till affären snart med hjärtat och köpa frukt :) Sen blir det mys för hela slanten :D

Kram

Ingen träning =(

Det blev ingen träning idag.. Grabbarna orkade inte, Cristians ursäkt var för han inte hade sovit bra (mes) och Robert va bara lat. Så det blev film mys med Robert istället med varm choklad. Vi kollade på Sherlock Holmes. Inte den nya utan den som släpptes 2009. Jude Law är ganska snygg :P Men det är ju även Robert Downey Jr (A)



Detta har i alla fall varit min sysselsättning ikväll :) Vad har ni gjort?
Nu ska jag dock vänta på att Robert har duschat klart vilket han tydligen precis blev :) För nu är det min tur =)

Ville bara droppa in och önska er en god natt :)

Hörs imorgon =)

20/1-12

Ja, då var det fredag igen, känns dock bara som tisdag haha :P Trodde helt seriöst att det var tisdag när jag vaknade idag :P Vad ska man göra idag då? Det enda jag vet är träning.. Måste bli av med fläsket :P Inte för jag har mycket men har blivit en del sen jag blev tillsammans med Robert. Undrar varför det blir så.. Nästan alla jag känner som blir tillsammans med någon får lite extra hull :P Huvudsaken är att det inte går för långt.
Vad ska ni göra idag?

Nu ska jag fixa i ordning innan middagen som kommer bli Tacos :D Älskar tacos :) Måste ha en stadig middag innan träningen :P Enligt Robert i alla fall.

Jaja, hörs senare :)

Uscha!

Mår verkligen sämre nu... Kunde inte behålla maten förut =( Undrar om det är någon som går.. Vi köpte pizza idag, så det suger att det kom upp igen. Nej, jag ska inte sitta här och prata om mina spyor... Usch :P

Idag har dagen bestått utav....ingenting? Gud vilket tråkigt liv haha! Måste verkligen skaffa mig ett jobb. Får cp ryck snart.

Nu har det i alla fall gått en vecka sen jag startade med activia yoghurten. Det jag har märkt av är att jag blir jättegasig :O Och om jag undviker laktos (som jag faktist är känslig mot) så krymper magen liiiiiitegrann :P Den blir inte riktigt lika spänd som den brukar vara. Så det är ju bra :D Hoppas det uppblåsta har försvunnit om en månad =) Eller ja, 3 veckor :)

Kollar nu på Wedding Crashers :P Den ska tydligen vara en riktigt sjuk film hehe och jag älskar sådana filmer :D



Någon mer som har sett den och gillar den?

Jaja, goodbye for now :)

Mår inge vidare..

Vet inte vad det är, mår sjukligt illa. Känns som jag ska spy.. Inte alls kul.. Älsklingen har väldigt ont i huvudet så han gick och la sig före mig, det brukar inte hända. Inte ofta heller som han har sån kraftig huvudvärk som han hade ikväll. Tyckte riktigt synd om han.
Innan han gick och la sig så åt vi pannkakor =) Och sen efter de kollade jag färdigt på Once upon a time. Så bra den serien :) Gillar den skarpt :D

Haha, jag har fastnat för ett så kallat Sök-och-finn spel som finns att ladda ner på www.zylom.com om det skulle vara intressant :) Det finns massor av spel på den sidan :P Så det är därför jag inte har bloggat under dagen som jag brukar göra :P Men tiden verkligen flyger förbi när man sitter med ett sådant spel haha.
Nu ska jag dock gå och lägga mig bredvid min snarkande kärlek <3
Godnatt på er!

Godmorgon =)

Va skönt det var att sova =) Somna ju sent inatt men klarade att ta mig upp ändå :)

Åh, jag har en sån underbar låt som har fastnat på hjärnan. Smother me - The Used.
Den är så underbart vacker. Vill ha den på mitt bröllop =)

När jag bloggade igår så kom jag på så många saker som jag ville skriva om.. Men nu har jag glömt exakt allt jag tänkte på igår! Så störande när sånt händer.! Får hoppas det kommer tillbaka under dagen.

Bröstet har inte blivit bättre, det hugger fortfarande. Blir nog att ringa till NÄL idag. Blir så trött på det.. Är rädd för att det kan vara kroniskt.. Usch Usch!

Nej, nu blir det frukost.

Kram

Nya skor :D

Har införskaffat mig nya skor idag :D Älskar verkligen skor, en kvinnas bästa vän :P

Idag har vi inte gjort så mycke, var nere hos mamma och pappa en snabbis förut innan jag for iväg till stan och hämtade mina nya familjemedlemmar (skorna) Sen blev det god mat och soffhäng hemma :)

Jag har gått med i en "modelltävling" på tv3.se där jag kan vinna en weekend resa till Los Angeles för 2 personer :D Tar i så fall med mig Jenny Savefors <3 Vi har pratat ett bra tag om att åka dit så hon hade varit perfekt att ta med om jag vann =) Då vankas det shopping, champagne, sightseeing, 4 stjärningt hotell All Inclusive. En weekend med Superstylisten Jonas :D Det hade varit så awesome :D Tror inte jag vinner dock, men kan ju alltid hoppas! Tror ni jag har en chans?

Det blev den här bilden till tävlingen =)

Nej nu blir det sängen. Är så trött! Skriver mer om dagen idag imorgon =)

Kram på er!

=D

Åh va skönt det var att få sova utan problem. Kom upp vid 10 imorse :D Gick jag la mig runt 11 igår tror jag. Somnade med en gång =) Vaknade till lite pga robert kom hem. Han var nere hos Cristian igår kväll och kollade på en serie eller film som inte jag ville se.

Det blev inte sjukhus igår :) Så glad att jag slapp det. Och det blev inte heller några kärleksmums, men det blir det idag :D Måste köpa lite ingridienser till bara. Åh, det ska bli så gott. Ska ändå till affären sen och köpa bröd =) Robert ligger fortfarande och sover den latmasken ;) Tror jag ska fråga om han vill med.

Ja, så får det bli, skriver senare!

Kram

Aldrig mer

Usch, aldrig mer vara uppe så här. Att vara uppe hela natten är inget för mig.. Jag är trött men ändå inte. Ska lägga mig och sova i 5 dygn nu. Va gott de hade varit.. Har varit så seg idag så jag kanppt har orkat tänka..
Men nu blir det i alla fall sängen.

Sovgott :) För det ska jag!

Kram

Trött tjej!

Fy fan vad trött jag är! Jag har sovit en timme bara medans Robert har sovit sen halv 7.. Men vet ni vad det sjuka är? Jo, Robert är tröttare än mig.. Hur det nu går ihop förstår jag inte. Borde inte jag vara tröttare än han med tanke på att jag har sovit mindre än han? Man tycker ju nästan de.

Det jag skulle göra inatt blev aldrig av.. Inget av de. Det blev en film i alla fall och massor av kaffe!.

Tänkte nog att jag skulle baka kärleksmums idag, det är ju så sjukt gott! Måste bara inhandla lite ingridienser :P

Kollar på Gordon Ramsey´s cook a long på tv. Hel galet va snabb han är! Jag vill i alla fall smaka på hans mat :) Hellre Gordon än Jamie :P

Jag har så förbannat ont i bröstet igen. Det känns nästan som jag har slått mig över bröstet, ni vet den smärtan man har efter man har slått sig. Tror nog de får bli sjukhuset idag. Vette fan om jag vågar dock. Jag vet ju att Robert är med mig om det skulle bli så. Men han är ju så trött så jag vet inte om jag vill att han kör någonstans idag. Jag kan ta bussen om det skulle vara så men det säger han nej till! Envis pojkvän man har. Det är ju dock bara ett bevis på att han älskar mig, så det känns ju bra. Undrar om det någonsin kommer gå över! I really hope so!

Nu ska jag sätta på en kanna kaffe igen.

Ha de bra
Kram

Urgh!

Klockan är nu 5 på morgonen och jag känner mig lite trött. Älsklingen och Cristian är här och vakna som moraliskt stöd :) (kan ju alltid låtsas att dom är vakna för min skull :P) Fy, jag kommer va helt död imorgon... Har gäspat litegrann i ett par timmar nu =/ Hade jag lagt mig ner och blundat så hade det inte tagit lång tid innan jag hade stensovit... Mmm, sömn :D Nej! Det får jag vänta med. Cirka, 16 timmar? Gud va långt de låter.! Jag lär ju sätta på mer kaffe.. Typ nu.
Yes, så blir de.. Uppdaterar om några timmar igen.

Kram

Okajjjjjj

Jag sitter och nördar mig med Malin på facebook. Även att jag bara har känt henne i ungefär ett år så har man så mysiga minnen från henne :P Ville bara nämna denna galna människa =) <3


Hoppas vi kan börja umgås igen. Saknar dig Malin Molnár

Hon har lika störd humor som mig :P vi kan dö av skratt vilken tid på dygnet till den här videon:
http://www.youtube.com/watch?v=Z4Y4keqTV6w

=)

Mmmm det var gott med mat. Synd bara att man inte kunde njuta jättemycket av maten. Har fruktansvärd huvudvärk, nästan migrän. Tog min medicin förut och nu känns det som jag ska somna när som helst.. Kanske skulle sova i några timmar för att sen vända rätt på dygnet..
Ska göra en lista på vad jag ska göra inatt.
  • Plocka i ordning
  • Baka bröd
  • Vika tvätt'
  • Kolla på lite serier
  • Dricka litervis med kaffe
  • Blogga lite
  • Läsa ut min bok, eller ja, försöka :P
Har ni några tips på vad man kan göra för att hålla sig vaken? Kommentera gärna =)

Kram

Söndag

Kan det vara så att söndag är veckans tråkigaste dag? Jag tror det... Typ ingen som går ut och gör något. Alla sitter inne. Fast jag är ju inte bättre själv :P Så ska egentligen inte säga något om de :P

Jag sitter i soffan, knappt påklädd än och kollar på Simpsons. Vi kollade på "Once upon a time" igår, får säga att jag fastnade för den serien men tror att den är mer passande som film. Men men, den är bra i alla fall hehe :P

Snart blir det dags att börje med middagen, fläskfilé med hemmagjorda klyftpotatis. Mumma!

Skriver mer sen!

Kram

Dör lite tror jag...

Som det känns just nu skulle jag kunna döda för en cigarett... Va på torpa förut och köpte lite mer yoghurt och en jävla massa frukt :P Jag har hållt upp i snart 2 veckor nu. Då känns det ju väldigt meningslöst att börja röka igen.. Eller? Jag menar, har jag lyckats i 2 veckor så behöver jag inte röka. Men varför känns det fortfarande jobbigt? Kommer jag någonsin slippa begäret? Det värsta är att det ligger 9 cigaretter bredvid balkongdörren som har legat på samma ställa sen nyår.. När jag gick till affären förut och gick ut från trapphuset så stank det så jävla mycke rök, det luktar verkligen inte gott! Anledningen till att det luktade rök precis där är för att en gubbe som bor längst ner röker inne i trappen, eller står precis vid den tröskeln med dörren öppen så all jävlla rök åker in i hela trappen! Hur svårt ska det vara att i alla fall stänga dörren? Blir galen på´t! Men när jag gick förbi rökmolnet försvann röksuget med tanke på hur äckligt det luktade. Ska fan till föreningen och klaga på den gamla mannen.. Han borde inte ens röka för både han och hans fru har KOL (!!)

Nej, nu får det bli ett äpple för att dämpa röksuget som kom på besök igen =(

Kram!

Lördag kväll

Hemma igen efter en fika hos svärmor. Alltid lika trevligt att åka dit :) Det blev att vi mumsade på wienerbröd och köttbullesmörgås :) Massa gott =) Men nu då? Vad ska man göra nu? Är sugen på att dricka öl med massa annat folk :P Men ändå vill jag stanna kvar hemma hos min älskade man och mysa (med mig själv) framför någon film eller serie. Lite beroende på vad som visas på tv ikväll. Robert sitter och spelar Battlefield 3 *SIGH* Tråkmåns.. Så det blir nästan som ensamtid ikväll :P

Är sugen på något att äta. Ska man baka något eller gå till affären? Kanske kan börja med att se vad som finns hemma :P
Ååååh, så röksugen!! Det kom helt plötsligt! Hatar när det händer... Det kan vara anledningen till att jag är sugen på något onyttigt :P

Simpsons på tv just nu, undrar hur många avsnitt det egentligen finns :P Jaja, Family guy börjar snart :D Den familjen är ju inte normal :P

Ni får i alla fall ha en bra kväll. Det ska jag ha, på ett eller annat sätt ;)

Kram på er!

Lördag

Då har det redan gått 2 veckor på det nya året. Va fort tiden går.

Idag är det lördag och vi ska hem till min kära svärmor på go´fika ;) Det var ganska längesen vi var där. Tror det var på juldagen..? I alla fall, det ska bli trevligt att träffa henne igen. Tror Robert också tycker det. Är nig lite sugen på att dricka lite öl när man kommer hem. Lite livsnjutare ;)

Vi ska strax åka så detta blir ett kort inlägg. Men jag skriver ju igen senare :)

Ha det bra alla =)
Kram!

Dags för sängen.

Nu känner jag att jag börjar bli trött. Ögonlocken blir tyngre och tyngre medans jag tittar på "Den huvudlösa ryttaren" . Johnny Depp är ganska snygg faktist :P Kommer säkert vara uppe tills filmen är slut. Men vad gör det? Det är ju lördag imorgon =)

Anyway, ville bara säga godnatt! Så, godnatt :D

Kram!

Fredag kväll.

Shit vilket väder. Blåser ju iskallt!
Det fick jag känna när jag och hjärtat gick till affären. Nästan storm ju..

Till middag idag fick det bli kyckling tacos :) Så sjuuukt gott :D Orkade bara 2 st dock. Ska försöka att inte äta så mycket, mår inte bra av det. Ska även försöka minska på godis intaget genom att bara äta det 1 gång i veckan. Så jobbigt med den huggande känslan i bröstet. Det gör så fruktansvärt ont...

Träningen idag var helt okej. Och nu vet jag verkligen hur otränad jag är. Efter 5 ynka minuter var jag varm (nästan svettig) och hur andfådd som helst. Heelt galet. Måste bli bättring på det! Speciellt nu när jag har slutat att röka så kan jag inte skylla på det.

Myskväll är det nog tänkt idag med chips och massa mys framför en film eller 2.
Vet i alla fall att vi ska se Rush Hour 2 :) Den är ju så rolig :D Det kan lika gärna bli att vi kollar på ett avsnitt av Franklin and Bash, ni vet, den nya serien som går på 6an om 2 advokater :P Den är rolig i alla fall =) Kan jag verkligen rekommendera :P

Men men, nu drar älsklingen igång filmen.
Skriver säkert senare =)

Kram!

Days of our lives

Det tittar jag på nu. Det har även blivit en utav mina favoritserier :P
Även att den är såå B så kan jag inte sluta titta på de.. Bara massa intriger hela tiden..
Att dom har kunnat mjölka ur så mycke pengar på den serien är nästan sjukt. Och dom har spelat in serien i över 40 år! Good job!
Vilka serier tittar ni på?



Efter Våra bästa år som det heter i Sverige så blir det frukost. Försöka få upp latmasken som ligger i sängen så vi kan äta en bra frukost för att sen gå ner och träna.
Ska börja med activia-kuren idag också. Håller tummarna att den funkar för mig.
Nu blir det kaffe, eller ja, ska sätta på kaffe. Sen blir det som sagt frukost.

Uppdaterar senare igen.

Kram!

Activia

Har köpt lite activia produkter nu, Hoppas verkligen det hjälper.
Är trött på att få frågan om man är gravid :P
Fast det hade vart mysigt att vara det men vill ändå vänta lite. Vet redan att jag vill ha barn tillsammans med Robert. Det som får mig att vilja vänta med det är att jag vill lära känna han bättre, ha RÅD att ha barn. Tidpunkten måste vara rätt helt enkelt.
Men nu kom jag helt av jag ämnet :P, har som sagt köpt 3 st 2-pack med yoghurt och en drick yoghurt, det ska räcka i en vecka. Och enligt deras hemsida så ska man börja känna av förändringarna.
Litar ni på sådana företag? Det finns ju så många blufföretag nu förtiden så man vet ju inte vilken som är äkta eller inte..
Men activia är ju ett väldigt känt märke som vi använder oss av varje dag så jag tror nog att deras produkter är bra.

Håller tummarna.
Nu blir det mys i soffan :)

Kram!

Träning!

Nu när jag har slutat röka tänkte jag att jag skulle ta tag i träningen för att få bort de överflödiga och få upp konditionen igen.
Har bara tränat någon gång ibland förut, typ när jag kände för det.
Det får bli ändring på det nu.. Ska träna minst 2 gånger i veckan. Hoppas jag klarar det bara och inte återgår till mina gamla vanor och tänker: Äh jag tar det en annan dag...

Kom precis hem från gymet, gick på löparbandet i 30 minuter (vågar mig inte på springandet med en gång). Jag fick upp flåset nästan med en gång. Jag blev varm efter 5 minuter (!!!) Snacka om dålig kondition haha!
Nu sitter jag i soffan och är helt slut :P Snart ta sig en helt überskön dusch.

Uscha, ska till affären sen och köpa activia eller actimel, ska se om det funkar mot min uppblåsta mage..
Är det någon som har tips om hur man blir av med en uppblåst mage? Säg till i så fall... :)

Nu blir det dusch :)
Bjuder på en gammal bild :)

Kram!

Jordens undergång..

Har ni likt som jag funderat mycket över Jordens undergång som ska ske i år.?

Jag har nu läst ganska många artiklar om just detta.
Detta är då min åsikt och mina tankar om just det ämnet:

Det som kommer hände 21 december 2012, är att jorden kommer "rena sig".  En ny tidsålder inträffar. En ny era.
Jorden kommer inte se ut som den gör idag. Den kommer inte vara som vi känner den idag.
Efter Maya-kalendern tar slut, startas en ny "kalender".
Jag kan inte tro på att det är slutet för mänskligheten.. Jag vägrar.! Vi har alla resurser som finns för att överleva detta. Jorden behöver detta för att kunna utvecklas. Så jag tror inte att vi behöver tänka på de datumet med rädsla.
Det är någon som tror att vi inte kommer ha någon elektronik under denna övergång, So what om det skulle hända.. Vi kan överleva utan elektronik, visst blir det tråkigare.. Men jag ser ju hellre att leva utan elektronik än att inte leva alls. Vem säger att vi inte kan "uppfinna" elektronik igen? Vi har ju redan gjort det en gång.

För dig som vill läsa det jag precis har läst.
http://www.nyapolitiken.biz/ufo_o_utomjordingar/gyllene-tidsalder.html
Sen så har man ju hört att jorden skulle gå under flera gånger redan. Så jag tror inte vi ska lägga stor vikt på det här.



Fy vad tråkigt att snön redan är borta.. Hatar detta växlande mellan regn och snö... Tycker att vädret kan bestämma sig någon gång..
Helst av allt vill jag ju ha sommar och sol :)
Jag började fundera lite på vad man ska göra för Robert när han fyller år. Han blir ju liksom 25 år. Vill ju göra något kul för han då..
Och vad ska man göra på våran 1 årsdag? det är några månader kvar dit men ändå :P Vill göra nåt kul då också :P

Nej, får gå ut och göra mig lite müsli med yoghurt (stavning?) :P
Skriver kanske sen igen :)

Kram!

Dålig.

Usch.. När jag vaknade idag mådde jag inte alls bra. kände mig febrig och hängig..
Kanske börjar bli förkyld? Nej det får jag hoppas att jag inte blir.
Även att Robert va uppe hela natten igår och gick och la sig tidigare än mig så var det ändå jag som gick upp före han idag :P haha min sömntuta :)

Idag har jag fått gjort lite bra saker i alla fall.

1. Jag följde med hjärtat till OK och tvättade bilen.. (första gången)
Resultatet blev väl inte jättebra men bilen blev i alla fall renare ;)
Det är ju det som är huvudsaken

2. Efter biltvätten åkte vi till Maxi och handlade mat, kan inte kalla det för storhandling men vi handlade för nästan 1000-lappen. Vi fick även pantat det som låg i bagaget :P Det har nog legat där i en månad :P

3. Sökte massa jobb, blev tipsad om en väldigt bra sida med massor av jobb. Mer än platsbanken :D indeed.com
Rekommenderas starkt! Så ni som söker jobb, kolla in den sidan :D Jag hittade massor :)

Blev bjuden på mat hos våran kära granne Cristian idag också :) hemmgjorda piroger :) Mums säger jag bara!
Skönt att slippa laga mat, fast det är mest Robert som lagar maten hemma hos oss :P
Nu blir det sängen för våran del.
Så jag säger godnatt och jag hoppas ni sover gott :)
Det ska i alla fall jag göra.

(ni är dåliga på att kommentera tycker jag ;) )

Godnatt :D Kram!

Sååå typiskt!! Salt Moussaka...

Det händer bara mig alltså!
Robert hade lagat jättegod middag som vi satt och mumsade på. Han hade gjort en väldigt lyckad Moussaka. Första gången jag åt det idag och jag blev förälskad i det :)
Jag ville ha en portion till och det ville även Cristian så vi beslutade att dela på det som var kvar.
Sagt och gjort, Cristian tog hälften och jag tog andra halvan :) (lät lite "romantiskt" men vill klargöra att jag och Cristian är bra vänner)
Jag ville ha lite mer salt på maten, tog saltmalen (?) En sån som man vrider på toppen... HAHA, det blir bara bättre :P Nog om min grymt dåliga beskrivning :P
Jag började vrida på saltmalen/karet, MEN jag måste vridit åt fel håll för det började snöa havssalt på halva tallriken så den blev vit.. Jag skrapade bort det mesta för jag tänkte att det kanske gick att rädda, men nej :( Det smakade enbart salt och var inte gott alls längre så jag fick slänga min älskade portion!
Känner fortfarande sältan i munnen =/ Inte alls gott.
Det värsta är att jag fortfarande är hungrig.. Får ta mig en smörgås tror jag.

Det händer tamejfan bara mig! Klumpigast i världen!'

Haha ojoj!

Mumma!

Såå gott :D

Detta är jag värd efter städningen :)

Godmorgon =)

Det har det i alla fall varit för mig.
Kom i säng väldigt sent igår. Satt med älsklingen och kollade på film, Real Steel! Riktigt bra film :) Så jag kom i säng klockan 4 på morgonen (!) Robert fick för sig att han skulle vara vaken hela natten för att vända rätt på dygnet.
Jag vaknade strax efter 10 och gick ut i vardagsrummet för att se vad han gjorde, då låg han och sov i soffan med kuddar som täcke :P Så söt så. Nu ligger han och sover igen... Försöker få han att sätta sig upp men det går ju mindre bra! Känner mig riktigt elak som väcker han hela tiden! Får försöka tänka att det bara är bra för han... Eller något.
Jag däremot är hur pigg som helst. Kanske skulle ta tag i städningen... Ork! Måste tvätta i alla fall, sen kommer jag ju säkerligen göra allt annat som behövs hemma. Känner mig som en liten hemmafru :P

Snön ligger kvar på marken :O Helt fantastiskt :D Det måste ha kommit ganska mycket inatt.. Eller? Men varför ska dom ploga klockan 4 på morgonen?? Sjukt störande är det.. Knappt jag kunde somna på grund av blinkande lampor. Somnade gjorde jag ändå som tur var, annars hade jag inte varit glad idag.

Nej, nu får jag ta tag i hemmet!

Ha det bra alla! Kram :)

Jag blir tokig! (på riktigt)

Att de ska krångla när man ska pyssla med sin nya blogg. Jag förstår det inte. Jag vet inte vart man skriver lite om sig själv. Nån som kan hjälpa mig? Min profilbild syns inte heller haha!
Så typiskt när man väl har bestämt sig för något så går det inte alls som man vill.
Kanske kan bli en mystisk bloggare som spanar på andra?
Neej, det vill jag inte. Mycket trevligare att besöka en blogg som har bilder :P
Det tycker i alla fall jag!

Idag kom snön som egentligen skulle kommit på julafton, (enligt mig i alla fall)
Jag och min lilla knubbsäl bestämde oss för en liten kvällspromenad :) Det är ju bara så mysigt att gå i snö tillsammans med den man älskar :) Det var ännu mysigare bara för att vi inte hade tagit några såna spontana promenader sen innan vi blev tillsammans, och det blev vi i maj förra året :)



Idag är det också en vecka sen jag slutade röka! Helt underbart, behovet blir bara mindre och mindre för var dag som passerar. :D Hejja mig! Och självklart alla andra som gör sitt livs bästa beslut :)

Nu ska jag ta mig en liten kvällssmörgås och sen lägga mig och sova. Ska låta Robert leka med bloggen imorgon så den blir helt egen :P Egen design =) Min personliga blogg :)
Tycker det är kul att jag har skaffat mig en kille som gillar sånt :P Ska låta han färga håret på mig snart också :) Det är han också duktig på :)

Godnatt! :)

Nyår :)
Jag och älsklingen på nyår 
RSS 2.0