Hej.

Så här ligger det till med mitt sugiga bloggande:

Jag mår inte bra!

Mår skit rent ut sagt, Jag ska opereras snart (hoppas jag) för en cysta på äggstocken. Jag har ingen inkomst alls just nu! Kämpar för att bli av med skulder jag har dragit på mig. Var riktigt dum i huvudet förr.
Jag försöker hålla huvudet högt och jag försöker ha ett leende på läpparna. Men det går inte hela varje dag. Har haft hemska dagar med buksmärtor och ångest över narkos och panikångest... Som tur är har jag min underbara sambo vid min sida <3 Så fort det är något ställer han upp för mig. Vet inte vad jag skulle göra utan han.
Jag fick tacka nej till en shoppingtripp till Överby med Emma idag för att jag har såpass ont! Så ringer jag till Uddevalla sjukhus och frågar när jag ska opereras, då får jag till svar att jag inte är inbokad! VA FAN!! Dom sa liksom inom 3 veckor.. Det har gått 2 veckor nu!
Jag är så glad över att jag och Emma har börjat umgås, så känns riktigt skit att tacka nej till henne nu! Om du läser min blogg så ber jag om ursäkt här också. Jag hade sett fram emot våran shopping dag. Hoppas vi kan boka in någon annan dag snart när du är ledig :)
Jag brukar inte spy ur mig mina problem så här. Men jag kände att jag inte kunde hålla det inne längre. Så jag tänkte att bloggen får bli mitt sätt att få ur mig lite frustration!
Det kommer säkert finnas någon som tycker att jag är löjlig eller söker uppmärksamhet.. Men det gör jag inte.
Nu ska jag dock fixa nåt att äta. Är riktigt hungrig!

Fnys!!

Jag blir så jävla förbannad/frustrerad/grinig på samma gång! Jag tänkte igår att imorgon (idag) ska jag sova länge, verkligen sova ut.. Men nej då? Jag vaknade innan 8 (!!) Imorses när jag märkte jag att jag hade sovit ensam och de gjorde väl mig lite smågrinig. Robert kom i alla fall in strax efter jag vaknat och låtsas som ingenting..? Jag vända mig om utan att säga någonting för jag ville verkligen sova vidare men det gick ju inte. Så jag gick ju upp. Orkar inte sitta här och prata om vad vi sa till varandra och så. Det blev i alla fall lite småtjaffs. Jag är hemsk på morgonen när jag inte får sova som jag vill speciellt när mensen är nära. Jag gick i alla fall in efter en stund och kramade om min älskade man när han sov. I alla fall, jag gick och la mig runt 1 eller 2 igår på natten. Va helt jävla slut inatt alltså. Förstår inte hur jag kan vara så trött på kvällen. Visserligen gick jag upp runt 8 igår för jag skulle jobba klockan 10. Men jag brukar inte vara så trött ändå.. Börjar jag bli gammal tro?? :O
Jag orkade inte ens titta klart på filmen vi såg på. Det var redan vid slutet när jag gick upp till oss så jag missade inte mycket. Machine Gun Preacher hette filmen. Den handlar om Kony 2012, och Sam som försöker rädda alla barn. Den här filmen är ju verklighetsbaserad för det som verkligen händer i Uganda. Den videon som sprids över hela internet "Kony 2012" säger dom ju att dom vill att Kony ska bli känd så det ska bli lättare att arrestera han. Hallå, jag tycker ju att en film som handlar om just hans terror har gjort han känd? Eller har jag fel? Filmen är väldigt bra och jag rekommenderar den starkt för man får en inblick på vad som egentligen händer där borta. Kony ansågs (enligt filmen) vara ganska omtyckt innan allt detta hände, invånarna såg han som en som inte kunde dö, att han var typ magisk eller nåt. Jag tycker ni ska se den i alla fall.
Nej det får bli mer kaffe nu så man vaknar till liv. Funderar på att gå ut på balkongen och sätta mig, så sjukt fint väder ute :D Nu får det inte komma mer snö!!
Imorgon blir det en tripp till Uddevalla sjukhus. Hoppas dom får reda på varför jag får ont!
Jaja. ha det bra alla denna härliga söndag!

Hej bloggen

Alltså, Jag förstår inte riktigt som händer. Åkte in till akuten häromdagen/natten (ett skojbråk som slutade olyckligt) Jag tänker inte berätta om det just nu utan jag tar det när jag har tid :P Typ imorgon inna jobbet skulle jag tro.
Ska till Uddevalla sjukhus på måndag för min gynundersökning. Jag kan typ inte göra något alls utan att jag ska få förbannat ont. Helvete! Jag och min kropp kommer inte bra överens alls! Vad är det för fel på mig? Vad hhar jag gjort för att förtjäna detta egentligen? Det är tur att jag har Robert som stöd. Och självklart min familj. Hoppas dom hittar felet.
Ska som sagt jobba imorgon igen, nu butik den här gången :) Fick även 2 extrapass så jag vart ju glad över det :D Utöver det tog jag en fika med Emma och Jocke idag på Nordfeldts här i stan =) Riktigt kul att träffa dom igen. Efter fikat blev det en tripp till Erikshjälpen, sen blev det hem och slappa i soffan innan matlagningen =) Tur jag hann hem innan snön kom...
Jag vill även be om ursäkt för att jag är så världsämst att blogga :P Men just nu har jag inte känt någon ork för något.

Jag följer dom stora bloggarna, t.ex. Kissie, Jockiboi, Kenza m.m. Och jag förstår inte varför folk ska hacka så jäkla mycket på Kissie, hon kanske har gjort några misstag eller många misstag, hon lär ju sig av dom och blir en bättre människa (som hon verkar ha blivit, har inte följt henne länge). Sluta hata hela tiden och sluta säg så jäkla negativa saker om henne, hon är väldigt ung så kom inte och tro att hon ska va en ängel. Alla har ju en bitch i sig. Hon kanske har visat den sidan en gång förmycket men hon försöker ju bevisa för er att hon i alla fall försöker bättra sig den här gången. Och snälla, skit fullständigt fan i hur hennes kropp ser ut, så länge hon mår bra så är ju det det viktigaste eller hur? Vill hon träna och äta sin diet kost så får hon mer än gärna göra det. Visst hon har många unga tjejer som läser hennes blogg och kan börja tro att dom är feta, vilket inte är okej. Men jag tror knappast hon vill att andra ska börja banta bara för hon har Sverigest minst midja, eller har jag fel?
Och Jockiboi, varför håller folk på och säger hur jävla äcklig han är hela tiden? Varför läsa hans blogg dagligen då? Om han nu är så äcklig menar jag. Jag tycker bara han är bekväm i sig själv och inte bryr sig ett skit vad andra säger om han. Hur skön snubbe som helst! Jag älskar hans blogg. Den får mig att skratta minst en gång om dagen!
Jaja, nog om det nu..
Jag måste seriöst ta tag i disken nu, annars lär inte det bli gjort idag haha :)
Puss!

Sämst..

Jag är trött på att behöva ha ont hela tiden. Väntar och väntar på mina provsvar från cellprovningen jag gjorde för 3 veckor sen. Sen väntar jag också på att få en tid till Gynekologen på NÄL för ultraljudet som förhoppningsvis ska hitta källan till att jag har ont.

Vart på jobbet idag, världens lugnaste dag :) lite tråkigt dock för jag vill ha saker att göra =) Kom in en kund idag som sa att jag var gravid haha! Hon trodde mig inte riktigt när jag sa att jag inte var det så vi höll på så fram och tillbaka ett tag. Sen fattade hon att hon hade tagit fel person haha. Jag vet ju exakt vem hon menade. Salome heter tjejen, hon har fått barn med en italienare, Den här tjejen trodde i alla fall att jag var hon :P Förstår det inte. Det är inte första gången detta händer att någon tar fel person, att någon har trott att jag är henne eller tvärt om. Vi är inte ens lika varandra..
Har det hänt er någon gång?

Jaja, nu ska jag läsa en bok :) Diana Gabaldon - Sjöfararna. Hennes böcker är så sjutk bra!! Rekommenderas starkt :) Sjöfararna är den 3e boken av ...många :P


Hoppas ni får en bra kväll!
RSS 2.0